Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל
Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל
Blog Article
איך מבצעים מחקר ביטויי מפתח איכותי? במאמר הזה מפורטות שתי שיטות מצויינות שיסייעו לכם לבצע מחקר ביטויי מפתח בצורה שתיתן מענה לכל תהליך הקידום האורגני שבכוונתכם לבצע.
מקווה שהצלחתי לענות ולא במעט על השאלה איך לקדם אתרים בגוגל בעצמכם, במידה ויש לכם שאלות נוספות על איך מקדמים אתרי אינטרנט באופן עצמאי אתם מוזמנים לכתוב לי בכל עת!
מאמר זה הוא עבור כל מי שרוצה לדעת איך לקדם אתר בגוגל בלי מקדמים!
קורס מקצועי מאוד! עשהאל מעביר כל שיעור ונושא בצורה ברורה ומעניינת, יורד לפרטים הטכניים של כל נושא עם דוגמה והסברים.
כשמקדם אתרים מקבל על עצמו משימת קידום אורגני של אתר, אחת מן הבדיקות החשובות שעליו לבצע הוא בדיקת ההיסטוריה של הדומיין. דומיין בעל היסטוריה בעייתית, הכוללת פריצות, הפצת ספאם ועונשים ידניים שספג ממנוע החיפוש, הוא דומיין שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לקדם.
במהלך העבודה השוטפת, תאמצו בוודאי כלים שונים שיסייעו לכם בביצוע מטלות שונות: מחקר מתחרים וביטויי מפתח, מיפוי קישורים, ביצוע אופטימיזציה לדפי האתר, ניהול משימות, בדיקת מיקומים, ניהול הפרופיל של העסק ברשתות חברתיות, ביצוע אוטומציות, עבודה שוטפת והתנהלות יומיומית וכלים שונים להפקת חשבוניות, הזמנות והצעות מחיר.
תפקידו של מקדם אתרים בהקשר הזה הוא לוודא קיומו של עמוד המכיל את התנאים המשפטיים הרלוונטים לאתר.
שלב התכנון בתהליך של קידום אורגני הוא קריטי להצלחת התהליך. טעויות שביצענו בשל תכנון לקוי בשלב התכנון עלולות להקשות מאוד על התהליך לאחר מכן.
כל קישור פנימי (או חיצוני, עליהם ארחיב בהמשך) בנוי מ"אנקור". אנקור זה בעצם הביטוי שמקשר אל אותו עמוד פנימי, למשל, בדוגמא שהבאתי, המילה "אינקובטור" היא בעצם האנקור של הקישור הפנימי.
בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.
כמה כלים לבדיקת מהירות טעינה על פי סדר החשיבות בעיניי, חפשו אותם בגוגל:
כן כן, גוגל יודע לזהות את זה, מערכת חכמה שהושקעו בה מיליוני דולרים כבר אמרתי?!
אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או read more זמניות לעמוד החדש.
איך לקדם בגוגל אתר לבד: למה קידום אתרים אורגני באופן עצמאי?